Overslaan en naar de inhoud gaan

Troeven

Jouw wagens in goede staat houden en altijd startklaar hebben is enkel mogelijk door toewijding en zorg.

Wij voorzien ruime en veilige opslag op een centrale en discrete locatie, met nazicht en service op dagelijkse basis.

Op onze bovenverdieping is een sfeervolle en aangename ontmoetingsruimte van 1300m² voor een glas onder vrienden, een event of privéfeest, maar ook voor professionele bijeenkomsten of board meetings.

CLASSIC LEGENDS CIRCLE is een unieke plek voor collectables en hun eigenaars.

Afbeelding
Bestand
Veilige opslag

Discrete en veilige opslag

Op onze centrale locatie tussen Rijsel en Gent voorzien we in veilige en discrete opslag van oldtimers en collectiewagens. Voor een maximale bescherming van jouw collectie is het gebouw voorzien van de meest geavanceerde beveiliging.

Bestand
Full service

Full Service

Wij beschikken over een ruime werkplaats met hefbruggen en de nodige uitrusting, een professionele wasplaats en een ruime lift om de wagens droog, veilig en discreet binnen het gebouw te transporteren. De nodige deskundigheid is aanwezig om uw wagen van de nodige zorgen te voorzien, zodat hij steeds startklaar en ook netjes is. Wij zorgen ervoor dat de voertuigen een regelmatige check-up krijgen en dat ze met regelmaat worden warmgereden. Dit garandeert de beste bewaring op lange termijn. Alle interventies worden netjes gerapporteerd en bijgehouden via ons digitaal documentenbeheer.

Bestand
Digitaal documentenbeheer

Digitaal documentenbeheer

Wie collectiewagen zegt, zegt ook historiek. Waardebehoud en aangroei van oldtimers en andere verzamelstukken in het algemeen staat of valt bij het grondige documenteren van hun levensloop.
Wij zorgen voor een digitale pedigree en bewaren alles overzichtelijk op een beveiligd platform. Zo is alle nuttige en waardevolle informatie altijd beschikbaar via een persoonlijke login.
Onze rapporten van opslag en nazicht worden hieraan steeds toegevoegd, zodat de levensloop van de wagen ononderbroken blijft.

Bestand
Ontmoeting

Ontmoeting

Op onze bovenverdieping voorzien we een plek om elkaar te ontmoeten, helemaal in de stijl en sfeer van ‘art en cars’. Nakaarten met familie en vrienden na een ontspannen rit, een aperitiefmoment op vrijdagavond, een zakelijke bijeenkomst of event? CLC biedt een unieke, ruime en sfeervolle thuis.

Ons gebouw

Het CLC-hoofdkwartier is gelegen op de as tussen Rijsel en Gent, in Waregem, op een boogscheut van de op- en afrit van de snelweg E17. We bouwden hiervoor een totaal nieuw pand van 4,000m² in een tijdloos design, aantrekkelijk maar discreet, veilig en technisch up-to-date. Jouw wagens vinden bij ons een ideale thuis waar ook jijzelf, je familie en vrienden welkom zijn.

media img
Afbeelding
CLC-gebouw

Dit doen we concreet

  • Beveiligde en discrete stalling door professionals
  • Werkplaats voor nazicht en onderhoud
  • Digitaal documentenplatform
  • Meeting- en eventruimte
  • Clublounge met bar
  • Expo en showroom

En we hebben nog meer leuke plannen ... 

Bestand
How clc do this icon 1 0
Bestand
How clc do this icon 2 0
Bestand
How clc do this icon 3 0
Afbeelding
CLC hoe we dit doen
media img
Afbeelding
Club_Lounge_view

CLC THE CLUB

Bijzondere wagens zorgen ook voor bijzondere ontmoetingen en boeiende gesprekken.
Dat is de filosofie achter CLC THE CLUB, waar we mensen met dezelfde passie samenbrengen.
Naast samen onze hobby beleven zorgen we ook voor nuttige info over de classic car wereld.
Denken we aan de evolutie van de regels m.b.t. de technische keuring voor oldtimers, of deskundig advies over successie. Hoe past een classic car verzameling in een vermogensplanning? Etc.

Afbeelding
CLC contact

Meer weten?