Overslaan en naar de inhoud gaan

Troeven

Jouw verzameling in goede staat houden en altijd beschikbaar hebben is enkel mogelijk door toewijding en zorg.

Wij voorzien in ruime en veilige opslag op een centrale en discrete locatie, met service op dagelijkse basis.

Onze bovenverdieping wordt een sfeervolle en aangename ontmoetingsruimte voor een glas onder vrienden, een event of feest, maar ook voor professionele bijeenkomsten of board meetings.

CLASSIC LEGENDS CIRCLE wordt zo een unieke plek voor collectables en hun eigenaars.

Afbeelding
Bestand
Veilige opslag

Discrete en veilige opslag

Op onze centrale locatie tussen Rijsel en Gent voorzien we in veilige en discrete opslag van oldtimers en collectiewagens. Met het oog op een maximale bescherming is het gebouw tevens voorzien van de meest actuele beveiligingsuitrusting.

Bestand
Full service

Full Service

Wij beschikken over een ruime werkplaats met hefbruggen en de nodige uitrusting, een professionele wasplaats en een ruime lift om de wagens droog, veilig en discreet binnen het gebouw te transporteren. De nodige deskundigheid is aanwezig om uw wagen van de nodige zorgen te voorzien, zodat hij steeds startklaar en ook netjes is. Wij zorgen ervoor dat de voertuigen een regelmatige check-up krijgen en dat ze met regelmaat worden warmgereden. Dit garandeert de beste bewaring op lange termijn. Alle interventies worden netjes gerapporteerd en bijgehouden via ons digitaal documentenbeheer.

Bestand
Digitaal documentenbeheer

Digitaal documentenbeheer

Wie collectiewagen zegt, zegt ook historiek. Waardebehoud en aangroei van oldtimers en andere verzamelstukken in het algemeen staat of valt bij het grondige documenteren van hun levensloop.
Wij zorgen voor een digitale pedigree en bewaren alles overzichtelijk op een beveiligd platform. Zo is alle nuttige en waardevolle informatie altijd beschikbaar via een persoonlijke login.
Onze rapporten van opslag en nazicht worden hieraan steeds toegevoegd, zodat de levensloop van de wagen ononderbroken blijft.

Bestand
Ontmoeting

Ontmoeting

Op onze bovenverdieping voorzien we een plek om elkaar te ontmoeten, helemaal in de stijl en sfeer van ‘art en cars’. Nakaarten met familie en vrienden na een ontspannen rit, een aperitiefmoment op vrijdagavond, een zakelijke bijeenkomst of event? CLC biedt een unieke, ruime en sfeervolle thuis.

Ons gebouw

Het CLC-hoofdkwartier is gelegen op de as tussen Rijsel en Gent, in Waregem, op een boogscheut van de op- en afrit van de snelweg E17. We bouwden hiervoor een totaal nieuw pand van 4,000m² in een tijdloos design, aantrekkelijk maar discreet, veilig en technisch up-to-date. Jouw wagens vinden bij ons een ideale thuis waar ook jijzelf, je familie en vrienden welkom zijn.

media img
Afbeelding
CLC-gebouw

Dit doen we concreet

  • Digitaal platform
  • Expo en showroom
  • Beveiligde, discrete stalling
  • Ontvangst & werkplaats
  • Meeting en event space
  • Clublounge

En we hebben nog meer leuke plannen ... 

Bestand
How clc do this icon 1 0
Bestand
How clc do this icon 2 0
Bestand
How clc do this icon 3 0
Afbeelding
CLC hoe we dit doen
media img
Afbeelding
CLC Club

De CLC Club

Op vraag van onze leden organiseren we graag infomomenten. 
Misschien kunnen we helpen met een taxatie of heb je koop- of verkoopplannen? Is werken met een veilinghuis een goed idee?
Of weet je graag meer over de laatste regels m.b.t. de technische keuring? Of is deskundig advies over successie voor jou interessant? Hoe past je verzameling in je vermogensplanning?

Afbeelding
CLC contact

Meer weten?